87e921ff-cf4a-4ea0-aad5-7f691f213828
top of page

Hva er Nevrofeedback?

Nevrofeedback er et kraftig verktøy som gjør det mulig for hjernen å fungere optimalt. Ved hjelp av EEG-sensorer og et unikt softvare program, kan hjernen se på hvilke måter det kan fungere bedre, og da vil den arbeide for å rette seg selv.

Nevrofeedback er ikke en behandling for et bestemt problem eller en utfordring, men en helhetlig øvelse for hjernen din som vil hjelpe den til å være mer effektiv og robust. Når hjernen din blir mer effektiv, kan mange av de problematiske symptomene du opplever, bli mindre eller de kan forsvinne helt.

Oppdag fordelene med nevrofeedback. Lær hvordan denne innovative teknikken kan forbedre ditt mentale velvære. Utforsk vårt nevrofeedback-tilbud nå.

Brain Scans

Er Nevrofeedback trygt?

Ja!

Siden Nevrofeedback er en ikke inngripende behandlingsmetode som tvinger hjernen til å endre seg er denne typen behandling helt trygg.

Det er tider når du kan føle deg trøtt etter en sesjon, akkurat slik kroppen din kan føle seg sliten etter en treningsøkt. Etter hvert som hjernen din blir vant til å fungere på en mer effektiv måte, blir den mer motstandsdyktig og tilpasser seg raskere

Hvordan foregår nevrofeedback

Neurofeedback-sesjoner foregår i et privat rom hvor du kan slappe av i en komfortabel hvilestol. Du vil få på deg et trådløst EEG-headset som er designet for rask påføring av 21 sensorer. Sensorene plasseres i henhold til det internasjonalt anerkjente 10/20 systemet. Etter 5 minutter er vi klare til å registrere aktiviteten i hjernen din. Sensorene måler den elektriske aktiviteten i hodebunnen og sender informasjonen videre til et program som analysere opp mot anerkjente nevrologiske databaser. Under økten vil du lytte til avslappende musikk som inneholder tilbakemelding (Feedback), som gjør at hjernen din kan se hvordan den fungerer i sanntid. Barn og tenåringer kan velge å se en film eller spille videospill, som f.eks. bilspill og Minecraft, for å få tiden til å gå litt raskere. Nevrofeedback krever ikke at hjernen din skal endre seg, men gir informasjon som gjør at hjernen din får mulighet til selvkorrigering.

Hvor mange nevrofeebacksesjoner varierer.

 

Noen oppdager endringer etter bare én økt, men for de fleste vil merkbare forbedringer begynne å skje mellom 6-10 økter og fortsetter ofte inkrementelt i 20-50 økter.  Du kan stoppe når som helst du ønsker. For mange pasienter er forbedringene på ubestemt tid, selv om enkelte individer ønsker å opprettholde optimale resultater ved å ha jevnlig behandling

bottom of page
87e921ff-cf4a-4ea0-aad5-7f691f213828