87e921ff-cf4a-4ea0-aad5-7f691f213828
top of page
Search
  • Tanyah Cain

DEN TEKNOLOGISKE VISJONSSKOLEN


En visjon av en lysende fremtid

Det er noe spesielt med å se en flamme som brenner, en gnist som lyser vei gjennom mørket. Vi ser for oss skolen som et sted fylt med dedikasjon og forpliktelse, som den varme følelsen av å være nær et bål på en kjølig vinterkveld. Det gir oss håp og inspirasjon.

I hjertet av vår visjon tror vi på at læring er mer enn bare bøker og karakterer. Det handler om å forme hele mennesker. Vi ønsker å gi elevene våre en rekke livsferdigheter som vil hjelpe dem i livet. Dette inkluderer evnen til å kommunisere, vise empati, løse konflikter og navigere i en kompleks verden. Vi ønsker å åpne døren til en verden av muligheter for dem.

Vi bryr oss også dypt om våre elevers psykiske helse. Vi vil være en trygg havn for dem i en utfordrende verden. Vi vil beskytte og støtte deres emosjonelle velvære, gi dem en følelse av trygghet i møte med livets utfordringer.

I takt med innovasjon

Våre elever står overfor en verden i stadig endring. Dette gir oss spenning og nysgjerrighet. Vi omfavner endringen med åpne armer, akkurat som å åpne en bok fylt med uendelige muligheter. Vi vil inspirere kreativ tenkning og entreprenørskap, og vi ser våre elever som modige utforskere av en ukjent verden.

Vi forstår at skolen må forberede dem for jobber som ennå ikke eksisterer. Vi gir dem nøklene til å åpne døren til en spennende fremtid. Denne visjonen handler om håp og optimisme, om å forme en lysere verden.


Empati, bærekraft og global tankegang

I en verden full av informasjon og desinformasjon, vil vi utruste våre elever med kritisk tenkning. Dette gir dem et skjold mot manipulasjon, hjelper dem å navigere trygt i den digitale verdenen.

Vi vil også lære dem om bærekraft og miljøansvar, slik at de føler en forbindelse til jorden og forstår sitt ansvar. Vi oppfordrer til global tankegang, slik at de ser verden som en helhet og føler seg som en del av noe større.

I vår skole er hver elev unik, og vi verdsetter dem individuelt. Vi gir dem nøkkelen til sitt eget læringsunivers og legger grunnlaget for fremtidige ledere og entreprenører. Dette gir oss stolthet og ansvar.

Vår visjon gir oss formål og driver oss fremover. Vi forplikter oss til å gi våre elever en utdanning som forbereder dem på en verden av muligheter og utfordringer. Sammen går vi mot en fremtid som er lysere enn vi kan forestille oss, og denne visjonen tenner en flamme i våre hjerter, en flamme som aldri vil bli slukket.31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page